• Manifestări științifice și tehnice

Rămâi la curent cu cele mai noi evenimente ale ASR, află ultimele manifestări științifice și tehnice, conferințe organizate de ASR sau la care asociația noastră a luat parte.

Vă invităm să vă înscrieți la Conferința “SUDURA 2020″ organizată de ASR în colaborare cu Universitatea  Petrol-Gaze din Ploiești  în perioada 20-22.10.2020.”

Asociaţia de Sudură din România, în parteneriat cu SC COMPA SA Sibiu și Sucursala ASR Sibiu, organizează în perioada 17- 18 octombrie 2019 la Sibiu Conferinţa anuală a coordonatorilor sudării.
Vă invităm să consultați programul evenimentului!

În perioada 10 -12.04 2019 au avut loc la Universitatea Craiova o serie de acțiuni ale ASR si anume: Adunarea generală a ASR, Conferința „Sudura 2019”, concursurile profesionale ale ASR “Tineretul creează” și „Tineretul sudează”, atelierul pentru studenți ”Viziune și creație”, ședința Consiliului Director al ASR, întâlnirea anuală a președinților sucursalelor ASR, ședința Comitetului de Direcție al ASR CertPers și ședința Colegiului de redacție al revistei „Sudura”. La aceste acțiuni, organizate de ASR prin Sucursala ASR Craiova în parteneriat cu Universitatea din Craiova, au participat peste 90 persoane, inclusiv o delegație din Republica Moldova.