Conferinta SUDURA 2013 a fost organizata de ASR impreuna cu Universitatea Politehnica Bucuresti si Filiala ASR Bucuresti.La conferinta a participat un numar de peste 120 de specialisti din industrie, cercetare si invatamant superior. Cele 24 de lucrari prezentate au fost publicate in format electronic pe CD care poate fi achizitionat de la EDITURA SUDURA SRL, o parte dintre lucrari urmand a fi publicate in numerele urmatoare ale revistei SUDURA.

Programul conferintei a cuprins, de asemenea workshop-urile:
– „Invatamantul profesional si tehnic in domeniul sudarii” si demonstratii cu simulatorul de sudura (actiuni organizate la Colegiul Tehnic Anghel Saligny Bucuresti)
– „Competente ale personalului din domeniul sudarii in raport cu cerintele mediului economic”.
Conferinta s-a incheiat cu o vizita tehnica la Universitatea Politehnica Bucuresti

La conferinta a participat un numar de peste 75 specialisti din industrie, cercetare si invatamant superior. Cele 21 de lucrari prezentate au fost publicate in format electronic pe CD care poate fi obtinut de la Secretariatul ASR, o parte dintre lucrari urmand a fi publicate in numerele urmatoare ale revistei SUDURA. Conferinta s-a incheiat cu o vizita la Institutul de Cercetare Dezvoltare Inovare – ICDI – C12 ”Eco-tehnologii avansate de sudare”.

Cu ocazia Conferintei ASR au fost organizate, de asemenea, la Bucuresti si alte actiuni ale Asociatiei:
1. Sedinta Consiliului de Administratie ASR
2. Adunarea Generala ASR
3. Intalnirea anuala a presedintilor de filiale ASR
4.Concursul “Tineretul Sudeaza”, faza nationala.

 

Parteneri

 Mai multe informatii se pot obtine la Loredana Tioc, via e-mail: loredana.tioc@asr.ro