CONFERINTA INTERNATIONALA ASR
18-19.10.2012, Brasov

Conferinta Internationala ASR “Realizari si perspective privind sudarea conductelor si armaturilor” a avut loc în perioada 18-19 octombrie 2012 la Brasov, în cadrul Universitatii Transilvania cu sprijinul Filialei ASR Brasov si în colaborare cu Asociatia de Sudura din Bulgaria.

La conferinta a participat un numar de peste 75 specialisti din industrie, cercetare si invatamant superior. Cele 21 de lucrari prezentate au fost publicate in format electronic pe CD care poate fi obtinut de la Secretariatul ASR, o parte dintre lucrari urmand a fi publicate in numerele urmatoare ale revistei SUDURA. Conferinta s-a incheiat cu o vizita la Institutul de Cercetare Dezvoltare Inovare – ICDI – C12 ”Eco-tehnologii avansate de sudare”.

Cu ocazia organizarii Conferintei Internationale ASR la Brasov au fost organizate si alte actiuni cum ar fi: Sedinta Consiliului de Administratie al ASR si intalnire Consiliu de Administratie al ASR cu Consiliul de Administratie al Asociatiei de Sudura din Bulgaria (BWS).