Curs pentru calificarea de Proiectant internaţional de structuri sudate nivel standard (IWSD-S)

Obiectul cursului este de a educa personalul pentru a satisface criteriile cerute pentru executarea activităţilor de proiectare a unor structuri sudate ca, de exemplu, construcții metalice, poduri, recipiente sub presiune, conducte şi reţele de conducte, recipiente de stocare, platforme marine, construcţii navale, maşini grele, echipament hidroelectric. Cursul oferă un nivel de cunoștințe și de bună practică care satisface necesitățile industriei europene de fabricație prin sudare în acord cu cerintele standardelor europene armonizate si legislatia europeana/nationala privind comercializarea produselor pentru constructii.

Oferta

START:
martie 21, 2022
DURATION:
35 ore
ID:
Course-05

Address

Timisoara, Romania   View map

Categories

Cursuri

Asociaţia de Sudură din România (ASR), in colaborare cu RINA SIMTEX,  organizează în premieră un curs de calificare ca proiectant internațional de structuri sudate (IWSD). Cursul satisface cerinţele ghidului Institutului Internațional de Sudură IAB 201r10.

Conţinutul cursului

Durata totală a cursului, incluzând și durata examinării, este 35 ore pentru nivelul IWSD–S, conținutul cursului fiind următorul: Proiectarea structurilor metalice sudate(25 ore), Fabricație, costuri, calitate, inspecție(5 ore), Legislatie Europeana/Nationala, Reg. European 305, HG 668/2017, Evaluarea Conformităţii Elementelor Structurale din Otel/Aluminiu conform EN 1090-1, Declaratie de Performanta (5 ore).

Pentru inscriere la acest curs puteti utilizati butonul de mai jos sau formul de contact.

INSCRIE-TE ACUM
Language