Conferinta ASR „Sudura 2020”

Conferința ASR “Sudura 2020” cu tema ”Educație, cercetare și inovare în domeniul sudării” a avut loc in perioada 20-22 octombrie 2020  intr-un mod de organizare hibrid. Partenerii evenimentului au fost Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești si Academia de Stiinte Tehnice din Romania.

Deschiderea festivă și sesiunea plenara a conferintei s-au desfasurat la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti cu transmitere on-line, iar celelalte acțiuni ale conferinței au avut loc on-line.

Conferinta a inclus 21 lucrari stiintifice, o sesiune tehnico-comerciala la care au participat firmele SC Abicor Binzel SRL Ploiesti, SC CM Metal SRL Timisoara si SC Ductil SA Buzau, precum si un workshop organizat in cadrul proiectului european DIGIWELD privind utilizarea realitatii virtuale in instruirea personalului sudor. Programul conferintei poate fi consultat aici.

Cu ocazia deschiderii conferintei presedintele ASR dl, Razvan Batrinu a inmanat dlui.  prof. dr. ing. Mihail Minescu de la UPG Ploiesti medalia „Acad. C. Mikloși” pentru meritele sale in promovarea ASR.

Volumul cuprinzand lucrarile prezentate poate fi obtinut de la Secretariatul ASR. 

Circulara 2 Conferința ”Sudura 2020”

Talon de participare

Program conferință