În zilele de 22 și 23.04.2021 a avut loc Conferința internațională a ASR “Sudura 2021 având ca organizatori ASR împreună cu Facultatea de inginerie a Universității Babeș Bolyai Cluj-Napoca.
Datorită situației impuse de pandemia de coronavirus, Conferința a fost organizată într-un mod hibrid, cu prezența fizică la Reșița și conectare online.

Desfășurată sub egida Institutului Internațional de Sudură IIW , al cărui membru este ASR, Conferința s-a bucurat de o largă participare. Institutul Internațional de Sudură a fost reprezentat la cel mai înalt nivel prin președinte, doi vicepreședinți și conducător executiv.

Programul Conferinței a cuprins 38 lucrări susținute de autori din 16 țări (Australia, Austria, Bosnia Herțegovina, Brazilia, Bulgaria, Croatia, Elveția, Italia, Macedonia de Nord, Portugalia, România, Serbia, Slovenia, SUA, Suedia, Ungaria).
În cadrul sesiunii tehnico-comerciale a Conferinței au fost prezente societățile CMMetal SRL Timișoara, Ductil SA Buzău, EBATECH SRL Iași, Plasmaserv SRL Tîrgu-Mureș și Tehnic Media București, organizatoarea expoziției DEMO METAL VIRTUAL (24-28 mai 2021).
Ca o premieră, a avut loc și o expoziție virtuală “Arta sudată” la care au fost prezentate 12 lucrări.
Conferința a fost apreciată pozitiv de participanți, fapt confirmat prin numărul mesajelor primite de organizatori.

International Confernce “WELDING 2021” / Conferința internațională “SUDURA 2021” – Papers abstracts / Rezumatele lucrărilor

“Welded Art” Virtual Exhibition

Sesiune tehnico-economică